• Fri frakt vid köp över 550 SEK

Schema:

08.30 Dörrarna öppnas
09.00 - 09.10  Diamantis presenterar
09.10 - 09.30  Eventet Öppnas
09.30 - 10.30  Föreläsning – Diamantis
10.30 - 10.40  Paus
10.40 - 10.55  Shaking - Josephine
11.00 - 12.00  Meditation - Babak
12.00 - 13.00  Lunch
13.00 - 13.45  Föreläsning – Diamantis
13.45 - 13.50  Paus
13.50 - 14.15  Andning – Hesam & Soroush
14.15 - 14.25  Paus
14.25 - 15.05  Yin yoga – Josephine
15.05 - 15.45  Soundhealing – Hesam
15.45 - 16.15  Musik och rörelse
16.15 - 17.00  Avslut + Mingel 

 

Info om vännerna
 

Hesam

Sedan tidig ålder ifrågasatte Hesam livets abstrakta sidor – varför är vi här på jorden? Vad är meningen med livet och finns det andra mer subtila delar av livet som vi inte helt kan uppfatta med våra 5 sinnen. Senare i livet kom den här typen av frågor att blomma ännu mer när han gick igenom stora förändringar i sitt liv och kämpade med fysiska men även med psykisk ohälsa. Depression och andra diagnoser ledde honom till alternativa behandlingsmetoder för att gå till botten man hans besvär.

Med vägledning av örter och naturen fann han sitt syfte och sin mening med livet, han kom att förstå vissa inre verkligheter och blev mer accepterande av livets stora mysterium. Hans passion för musik och naturen kommer genom hans egen läkande resa och förståelse av sig själv. Idag är han utbildad andnings instruktör och ljudterapeut, två tekniker som han använder sig av när han hjälper ska hitta sin egna inre sanning.

Inner Patience

Josephine

Josephine är en före detta Community- och PR-chef som valde att lämna företagsvärlden för att fullfölja sina hjärteönskningar. En dedikerad yogini, Sound Healer, Reiki Master och Doula. Hennes väg är att hjälpa människor att hitta sitt sanna jag, expandera och nå sin högsta potential.
Denna väg blir tydlig genom hennes egen helande resa.

Resan började med yoga. Ända sedan den första lektionen hon gick för flera år sedan har det varit en del av hennes dagliga rutin. Hon blev snabbt förälskad i praktiken och hur den fick henne att ansluta sig djupare till sitt inre. Det var ett sätt att bevittna vad som pågick inuti, vilket lämnade den yttre världen för att utforska det inre landskapet. Kände verkligen vad som fanns inombords.

Josephine erbjuder doulatjänster tillsammans med Reiki, Sound Healing och gravidyoga. Idag driver Josephine tillsammans med Hesam -
Inner Patience

Babak

Babak är utbildad matematik och filosofi lärare. Han har jobbat i Stockholms gymnasieskolor sedan 2007 och trivs i rollen som vägledare, mentor och förebild. Babak har spelat musik sedan barnsben och idag är det en av hans passioner i livet. Förutom musik har Babak sedan barnsben burit med sig existentiella frågor om verklighetens beskaffenhet, livets mening, medvetandets natur med flera.

I perioder har Babak varit sökande vilket lett honom till Reiki som under flera år var en stor del av hans dagliga praktik. Livet fick en ny vändning för Babak när han blev Reiki master och i samma veva satt sin första Vipassana kurs i Indien. Han fann sin plats i sitt egna liv och därigenom svaret på många av sina frågor. Han bestämde sig där och då för att fördjupa sig i Dhamma och ägna sitt liv åt att sprida sina egna erfarenheter och lärdomar till sin omgivning. 
Sedan dess har han bland annat hållit i meditationscirklar för lärare och elever på skolan. Idag håller han i privata meditationscirklar och musikcirklar.  

Babak på instagram

Pouran

Pouran är utbildad statsvetare och därefter doktor inom socialt arbete. I hennes forskning undersöker hon hur människor stöttar och bistår personer i sårbara positioner samt hur gränser påverkar människors levda vardag.

 Pourans ständiga följeslagare i livet har varit musiken - från klassisk piano under barndomsåren till att sedan utveckla sitt eget musikaliska uttryck från tonåren och framåt. Sången har varit Pourans främsta uttrycksform vilket resulterat i olika musikprojekt som återfinns på hennes Spotifysida . Sedan hösten 2022 är Pouran utbildad ljudterapeut i ett vidare steg i hennes resa i musik, ljud och vibrationers läkande kraft. Hon erbjuder numera sångterapi samt ljudterapi individuellt som i grupp.

Pouran på InstagramPouran official

 

 

Soroush

 Soroush är leg. psykolog och arbetar bland annat med psykospirituell integration. Utöver detta arbete erbjuder han trumresor med syfte att skapa meditativa tillstånd som möjliggör för deltagaren att få en djupare upplevelse av sig själv. Soroush har under många år spelat olika slags instrument på ceremonier både i Holland och i Brasilien.

Han erbjuder en unik fusion av iranska och brasilianska trumrytmer som möjliggör en djupgående inre resa. Dessa rytmer har länge använts för meditation, andlig reflektion och ceremoniella ändamål. Genom deras hypnotiska och rytmiska kvaliteter kan de hjälpa lyssnaren att centrera sig själv, nå inre ro, och skapa en starkare förbindelse med sitt inre jag.

Soroush på instagram

 

 

Diamantis

Diamantis spelade basket mer än något annat fram till 24 års åldern, hur duktig han än var så upptäckte han att det inte var hans sanning. Han studerade därför till Naprapat innan han flyttade till Kina för att läsa till läkare i kinesisk medicin. 2019 vände livet på ett sätt han aldrig kunde föreställa sig. Han var sängliggande i ett halvt år innan han upptäckte att det var en kronisk borreliainfektion som tillsammans med obearbetade trauman var grund orsaken till utmattningen. Resan tillbaka var lång men idag mår han bättre än på väldigt länge.

Tillsammans med sin fru Priscilla driver han en klinik där han försöker hjälpa så många som möjligt. Genom hans två böcker och sociala plattform försöker han dela med sig av så många verktyg och insikter som möjligt för att andra ska kunna ta sin hälsa i sina egna händer och skapa förutsättningarna för deras kropp att läka sig själv.