• Fri frakt vid köp över 550 SEK

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Grekisk Jungfruolja

Vår Grekiska Jungfruolja kommer från Doctor Diamantis familjegårdar på Halkidiki. Familjen har olivträd som är mellan 80-600 år gamla, de är belägna på en lätt lutande slätt med söderläge, 120 meter över havet. Söderläget skyddar träden från vintermånadernas nordliga och kalla vindar. Den knallröda jorden som är full av näringsrika mineraler plogas flera gånger per år för att lufta jorden för att olivträdens ytliga och utspridda rötter kan suga åt sig all vatten dem kan få under årets alla månader. Olivolja har en mängd hälsoeffekter, bland annat förbättrar olivolja maghälsan, den innehåller en stor mängd antioxidanter och oljan är en självklarhet i en antiinflammatorisk kost.

Finns i lager
169 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Vår Grekiska Jungfruolja kommer från Doctor Diamantis familjegårdar på Halkidiki. Familjen har olivträd som är mellan 80-600 år gamla, de är belägna på en lätt lutande slätt med söderläge, 120 meter över havet. Söderläget skyddar träden från vintermånadernas nordliga och kalla vindar. Den knallröda jorden som är full av näringsrika mineraler plogas flera gånger per år för att lufta jorden för att olivträdens ytliga och utspridda rötter kan suga åt sig all vatten dem kan få under årets alla månader.

  Olivolja har en mängd hälsoeffekter, bland annat förbättrar olivolja maghälsan, den innehåller en stor mängd antioxidanter och oljan är en självklarhet i en antiinflammatorisk kost.

  500ml

   
 • Recensioner
  Anna 2022-03-15

  Ny favorit i mitt kök!

  Yvonne Larsson 2022-03-26

  Numera Nr1 i bak & matlagning!

  Din recension: