• Fri frakt vid köp över 550 SEK

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Grekisk Tallhonung

Grekisk Tallhonung från Doctor Diamantis familj på Halkidiki. Tallhonung är unikt för Halkidiki och kännetecknas av dess unika aromatiska egenskaper med smak från tall. Smaken är mild och slät med en behaglig träig och lätt eftersmak av karamell.

Finns i lager
169 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Grekisk Tallhonung från Doctor Diamantis familj på Halkidiki. Varje augusti till september träder bina fram och äter kåda från tallträden och producerar honungsdagg. Det är honungsdagget som bina sedan gör den berömda tallhonungen av.

  Tack vare tallhonungens unika ursprung och att den inte kommer från nektar som i blomsterhonung så har tallhonungen i helhet färre kalorier än blomsterhonung. Tallhonung kännetecknas av dess unika aromatisk egenskaper med smak från tall. Smaken är mild och slät med en behaglig träig och lätt karamell liknande eftersmak.

  Tallhonung kan ha antiinflammatoriska egenskaper och kan vara antioxidant samtidigt som den kan stimulera immunsystemet och rena kroppen. Tallhonung kan hjälpa till att minska vissa bakteriella, dermatologiska, degenerativa, inflammatoriska och autoimmuna besvär.

  Det här är en tallhonung helt utan tillsatser. Den är uppvärmd till 40 grader för att inte förstöra de hälsosamma enzymerna.

   

   
 • Recensioner
  Anna 2022-03-15

  Det här är den godaste honungen jag någonsin smakat och är numera helt beroende!

  Jeanette Wessel 2022-08-05

  Kan aldrig någonsin tänka mig någon annan honung än denna efter jag smakat denna. Men och mild och smakar lite som tallskog luktar.

  Andreas Wiker 2022-09-17

  Bästa honung jag vet❤️🐝🍯💪

  Din recension: