• Fri frakt vid köp över 550 SEK

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

HairStrong - Örtte för hår

En av örterna i receptet heter ”svart hår” (He Shou Wu, Polygoni multiflori) som enligt kinesisk medicin stöttar och stärker levern och njurarna. Levern är källan till blod och blod ger näring till huvudet, skalpen och håret. Njurarna är källan till livsenergi och håller skelett och benmärg friska, vilket bidrar till naturligt åldrande. Det här är ett klassiskt recept på 14 örter som kompletterats med ytterligare 8 örter för absolut bästa resultat.

Finns i lager
795 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Att tappa hår, bli tunnhårig eller få grått hår kan vara en naturlig del av åldrandet, men hos många börjar det i tidig ålder. Det kan upplevas som jobbigt. Två av de vanligaste orsakerna är ålder och stress. Därför har vi tagit fram en produkt för att skapa förutsättningarna för kroppen att få tillbaka sitt starka och friska hår.

  Detta recept på 14 örter är baserat på ett klassiskt recept som använts i tusentals år. En av örterna heter just ”svart hår” (He Shou Wu, Polygoni multiflori) som enligt kinesisk medicin stöttar och stärker levern och njurarna. Levern är källan till blod och blod ger näring till huvudet, skalpen och håret. Njurarna är källan till livs energin och håller skelett och benmärg friska, vilket bidrar till naturligt åldrande. Vi har gjort detta klassiska recept mer komplett genom att komplettera med ytterligare 8 örter för absolut bästa resultat.

  Örterna
  Örterna är inköpta från England och följer EU:s lagkrav på kvalitet. Leverantören av örterna följer konceptet DaoDi och är det absolut bästa och dyraste varumärket vi kan köpa. DaoDi följer traditionella metoder, applicerade i moderna lokaler och håller en mycket hög kvalitet. De följer det internationella regelverket och är certifierade enligt ”Good Argicultural Practice (GAP)” för bästa kvalitet.

  Det kan vara bra att tänka på att den kinesisk medicinska terminologin använder sig av metaforer och därför inte bör tas ordagrant. Trots det så inkluderar dessa metaforer kroppens alla fysiologiska processer.

  Örterna kan upplevas som väldigt bittra och beska. Påbörjad kur kan inte returneras.
  Biverkningar är otroligt ovanligt men kan förekomma i form av orolig mage. Avbryt i så fall kuren.

  OBSERVERA örtteerna bör inte drickas om du är gravid eller ammar.

  Rekommenderat att ta en kur i taget och att inte blanda olika kurer.

  Instruktioner:
  1. En kur är de 4 påsar du får i ditt paket.
  2. Öppna en påse, häll innehållet i en kastrull. Varje påse ska kokas vid tre tillfällen under lock. Fyll kastrullen med vatten så att alla örter täcks av vatten.
  3. Sänk värmen till hälften när vattnet börjar koka. Låt teet sjuda i 20 min. Sila och låt svalna. Lägg tillbaka örterna i kastrullen för nästa kokning.
  4. Försök anpassa vattnets volym så att teets mängd blir 1/2 till 1 kopp vid varje tillfälle. Drick örtteet morgon och kväll efter måltid.

   
 • Specifikation
  Flos Lonicerae 6g
  Folium Mori 9g
  Fructus Ligustri Lucidi 12g
  Fructus Lycii 9g
  Fructus Mori 12g
  Fructus Psoraliae 6g
  Fructus Rosae Laevigatae 12g
  Herba Siegesbeckiae 12g
  Radix Achyranthis Bidentatae 12g
  Radix Polygoni Multiflori 22g
  Radix Rehmanniae Preparata 16g
  Semen Cuscutae 6g
  Semen Sesame Nigrum 16g
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension: