• Fri frakt vid köp över 550 SEK

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Harmony - Ekologisk superfoodmix

Nyhet! Nu med mer innehåll!

250g Harmony är en ekologisk blandning av superfood pulver som bidrar till balanserade hormonnivåer. Den Peruanska superroten Maca är en adaptogen vilket innebär att det stöttar hela ditt hormonella system för att producera rätt mängder hormoner du behöver. Traditionellt sett har den använts i århundranden mot hormonell obalans, allt från att öka sexlusten till oregelbunden mens, värmevallningar och humörsvängningar. Rödbetspulver är ett måste för att stötta hormoner för vare sig du upplever menstruationsbesvär eller vill bli gravid.

Finns i lager
199 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  Harmony är en ekologisk blandning av superfood pulver som bidrar till balanserade hormonnivåer. Den Peruanska superroten Maca är en adaptogen vilket innebär att det stöttar hela ditt hormonella system för att producera rätt mängder hormoner du behöver. Traditionellt sett har den använts i århundranden mot hormonell obalans, allt från att öka sexlusten till oregelbunden mens, värmevallningar och humörsvängningar. Rödbetspulver är ett måste för att stötta hormoner för vare sig du upplever menstruationsbesvär eller vill bli gravid.

  • Lucuma är en söt frukt från Peru med unik smak, ofta beskrivet som en korsning mellan karamell och sötpotatis. Lucuma är rik på betakaroten och vitamin C samt mineralerna järn och kalcium. Den är rik på antioxidanter och kan balansera blodsockret.

  • Maca roten växer naturligt i Anderna, Peru. Den har använts i århundraden som en medicinsk ört och är anses ha flera hälsofrämjande egenskaper. Den är rik på B, C och E vitaminer och mineraler som järn, kalcium och zink. Traditionellt sett har den använts i århundranden mot hormonell obalans, såsom oregelbunden mens, värmevallningar och humörsvängningar.

  • Rödbeta har en söt smak och är rik på viktiga näringsämnen som vitamin C och folat samt mineraler som kalium och mangan. Rödbetor är kända för sin positiva inverkan på hjärthälsan. Rödbetspulver innehåller höga halter av nitrater, som kan omvandlas till kväveoxid i kroppen. Kväveoxid hjälper till att vidga blodkärlen och göra dem mer elastiska, vilket leder till bättre blodflöde, minskat blodtryck och bättre hjärthälsa.

  • Baobab träden med dess syrliga och söta frukt växer i Afrika. Baobabträdet är känt som "livets träd" på grund av dess förmåga att lagra vatten. Frukten är antioxidant rik och innehåller mineraler som magnesium, kalium och kalcium. Dess fiberrika fruktkött främjar tarmfloran och tarmhälsan.

  • Gojibär är en kinesisk medicinal växt som hittat sin väg in till Sverige. Bären är kända för sin höga koncentration av vitamin C men även vitamin A. Den är antioxidantrik och innehåller zink och selen.


  Hur du kan använda Harmony:

  Pulvret kan blandas i en smoothies eller i en bowl. Du kan blanda det i yoghurt eller i gröt. I pannkaksmeten eller i bakelser. Det är endast din fantasi som sätter gränser.

  Dosering:
  1 tsk (5g) 1-3 ggr per dag

 • Recensioner
  Kristina Semborg 2023-06-14

  Min favorit till frukost och på kvällen.Blandar 1 tsk i lite yoghurt, tillsammans med pumpafrön, solroskärnor, och chiafrön. Ibland skivar jag även i lite banan. Så gott!!! Ett annat tips kan vara att blanda i sin chiapudding( havremjölk med chiafrön som får stå i kylen över natten). Jag tycker att min sömn har blivit djupare, jag vaknar upp bre lika ofta på natten, och jag sover bättre sedan jag började med Harmony! 🥰🙏

  Camilla Eriksson 2023-06-14

  Jag blev glatt överraskad av den goda smaken på denna superfood nyhet för mig i klimakteriet. Jag blanda en tesked direkt i rumstempererat filtrerat vatten, så gott och min kropp längta efter mer bara ett par timmar efter jag druckit mitt första glas.
  Jag ser fram imot hur denna kommer påverka mina hormoner obalans 😊

  Din recension: