• Fri frakt vid köp över 550 SEK

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

HerBalance - Örtte för övergångsåldern

HerBalance är den vanligaste antika örtblandningen som används mot klimakteriebesvär. Vid klimakteriebesvär anser den kinesiska läkekonsten att det är brist på njurarnas Yin som orsakar obalans. Detta recept kan hjälpa till att balansera Yin och Yang i kroppen.

Finns i lager
595 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  HerBalance är den vanligaste antika örtblandningen som används mot klimakteriebesvär. Enligt kinesisk medicin är det njurarna som förser organen med Yin och Yang. Vid klimakteriebesvär anser den kinesiska medicinen att det är brist på njurarnas Yin som orsakar obalans. Denna örtblandning kan hjälpa till att balansera Yin och Yang i kroppen.

  Örterna
  Örterna är inköpta från England och följer EU:s lagkrav på kvalitet. Leverantören av örterna följer konceptet DaoDi och är det absolut bästa och dyraste varumärket vi kan köpa. DaoDi följer traditionella metoder, applicerade i moderna lokaler och håller en mycket hög kvalitet. De följer det internationella regelverket och är certifierade enligt ”Good Argicultural Practice (GAP)” för bästa kvalitet.

  Det kan vara bra att tänka på att den kinesisk medicinska terminologin använder sig av metaforer och därför inte bör tas ordagrant. Trots det så inkluderar dessa metaforer kroppens alla fysiologiska processer.

  Örterna kan upplevas som väldigt bittra och beska. Påbörjad kur kan inte returneras.
  Biverkningar är otroligt ovanligt men kan förekomma i form av orolig mage. Avbryt i så fall kuren.

  OBSERVERA örtteerna bör inte drickas om du är gravid eller ammar.

  Rekommenderat att ta en kur i taget och att inte blanda olika kurer.

  Instruktioner:
  1. En kur är de 4 påsar du får i ditt paket.
  2. Öppna en påse, häll innehållet i en kastrull. Varje påse ska kokas vid tre tillfällen under lock. Fyll kastrullen med vatten så att alla örter täcks av vatten.
  3. Sänk värmen till hälften när vattnet börjar koka. Låt teet sjuda i 20 min. Sila och låt svalna. Lägg tillbaka örterna i kastrullen för nästa kokning.
  4. Försök anpassa vattnets volym så att teets mängd blir 1/2 till 1 kopp vid varje tillfälle. Drick örtteet morgon och kväll efter måltid.

   
 • Specifikation
  Cortex Moutan 12g
  Fructus Corni 16g
  Poria 12g
  Radix Ophiopogonis 6g
  Radix Rehmanniae Preparata 22g
  Rhizoma Alismatis 12g
  Rhizoma Dioscoreae 9g
 • Recensioner

  Bli först med att recensera denna produkt!

  Din recension: