• Fri frakt vid köp över 550 SEK

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

Nyckeln till din hälsa: Självläkning med kinesisk medicin

I den nya banbrytande hälsobibeln "Nyckeln till din hälsa: självläkning med kinesisk medicin" guidar Doctor Diamantis dig till självläkning, via sin holistiska hälsovärld med avstamp inom kinesisk medicin, naprapati och funktionell medicin.

Finns i lager
220 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  I den nya banbrytande hälsobibeln "Nyckeln till din hälsa: självläkning med kinesisk medicin" guidar Doctor Diamantis dig till självläkning, via sin holistiska hälsovärld med avstamp inom kinesisk medicin, naprapati och funktionell medicin. Du får tydliga verktyg, tips och konkreta övningar som direkt går att börja använda i vardagen.

  Idag upplever nästan varenda människa i vårt välfärdssamhälle någon typ av fysisk eller psykisk smärta som påverkar vardagen. När Doctor Diamantis öppnade dörren till sin kliniska praktik som naprapat och läkare i kinesisk medicin trodde han att det var främst äldre patienter som skulle söka hjälp för kroniska besvär, men de flesta var under 40. Att så många yngre inte mådde bra förvånade honom mycket, och snart såg han tydliga mönster i vår moderna livsstil:

  Min uppfattning om mycket av den stora ohälsa som finns, är att vi kollektivt har valt fel riktning i livet, undermedvetet. I kombination med en mer konstlad miljö har det lett till oundvikliga symptom som smärta, psykisk ohälsa, mag-tarmbesvär och hormonella obalanser. Detta har blivit så vanligt, att det har blivit normen.

  Många har fått nog, tröttnat på att ha ont och må dåligt och allt fler söker svar på de stora hälsofrågorna. 

  I boken delar flera av hans patienter med sig av sina erfarenheter och han berättar även om sin egen hälsoresa, från en dysfunktionell uppväxt som satte djupa spår, via basketspel på elitnivå till ett hälsosamt liv fri från osunda förväntningar.  

  Din grundläggande tro om dig själv och omvärlden kommer förr eller senare att påverka ditt psykiska och fysiska välmående eftersom kroppen följer ditt sinne. Men sanningen är att du inte är ditt förflutna, du har makten att förändra dig själv och din riktning i livet och på så sätt även din hälsa. Doctor Diamantis spelade basket på elitnivå som ung innan han valde att utbilda sig på naprapathögskolan och därefter flyttade till Kina för att läsa den femåriga kinesiska läkarutbildningen. Idag driver han sin egen klinik och har hjälpt tusentals patienter med allt från smärta till psykisk ohälsa.

   
 • Recensioner
  Daniel Petersson 2022-04-27

  Absolut en av dom bästa böckerna jag läst när det gäller hälsa och att må bra ur ett helhetsperspektiv.
  Här tror jag finns nycklarna till väldigt mångas problem och så även exemplariska förslag på lösningar värda att prova.
  Jag kommer läsa denna flera gånger till.

  Din recension: