• Fri frakt vid köp över 550 SEK

Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
 • Mina favoriter
 • {{ list.name }}

StomachSoothe - Örtte för magen

StomachSoothe är för dig med besvärlig mage. Magen kan till exempel upplevas som svullen, stram eller öm. En av anledningarna till dessa besvär är SIBO vilket står för ”small intestine bacterial overgrowth”. Det betyder att tarmbakterier migrerat från tjocktarmen till tunntarmen. StomachSoothe kan lindra besvären genom att minska bakterierna i tunntarmen och stimulera en naturlig funktion av magen och tarmen.

Finns i lager
595 kr
{{ price }}
 • Beskrivning

  StomachSoothe är den klassiska örtblandningen som lindrar upplevelsen av uppsvälld mage, något som en stressig och hektisk livsstil kan bidra med. Inom kinesisk medicin tror man att det är stress som får leverns Qi att bli stagnerad och påverka magens funktion att bryta ner maten. Denna örtblandning balanserar levern och magen för att optimera dessa organs respektive funktion.

  Örterna
  Örterna är inköpta från England och följer EU:s lagkrav på kvalitet. Leverantören av örterna följer konceptet DaoDi och är det absolut bästa och dyraste varumärket vi kan köpa. DaoDi följer traditionella metoder, applicerade i moderna lokaler och håller en mycket hög kvalitet. De följer det internationella regelverket och är certifierade enligt ”Good Argicultural Practice (GAP)” för bästa kvalitet.

  Det kan vara bra att tänka på att den kinesisk medicinska terminologin använder sig av metaforer och därför inte bör tas ordagrant. Trots det så inkluderar dessa metaforer kroppens alla fysiologiska processer.

  Örterna kan upplevas som väldigt bittra och beska. Påbörjad kur kan inte returneras.
  Biverkningar är otroligt ovanligt men kan förekomma i form av orolig mage. Avbryt i så fall kuren.

  OBSERVERA örtteerna bör inte drickas om du är gravid eller ammar.

  Rekommenderat att ta en kur i taget och att inte blanda olika kurer.

  Instruktioner:
  1. En kur är de 4 påsar du får i ditt paket.
  2. Öppna en påse, häll innehållet i en kastrull. Varje påse ska kokas vid tre tillfällen under lock. Fyll kastrullen med vatten så att alla örter täcks av vatten.
  3. Sänk värmen till hälften när vattnet börjar koka. Låt teet sjuda i 20 min. Sila och låt svalna. Lägg tillbaka örterna i kastrullen för nästa kokning.
  4. Försök anpassa vattnets volym så att teets mängd blir 1/2 till 1 kopp vid varje tillfälle. Drick örtteet morgon och kväll efter måltid.

   
 • Specifikation
  Cortex Magnoliae Officinalis 4g
  Fructus Aurantii 9g
  Pericarpium Citri Reticulatae 9g
  Poria 12g
  Radix Bupleuri 6g
  Radix Glycyrrhizae 4g
  Radix Paeoniae Alba 16g
  Rhizoma Atractylodis Macrocephalae 12g
  Rhizoma Corydalis 9g
  Rhizoma Cyperi 9g
 • Recensioner
  Marita 2022-02-14

  Ett kraftfullt te med kraftig beska ....men så bra för mig med ibs och bortopererad gallblåsa. Tarmarna blir lugnare och det blir inte hård eller lös avföring hela tiden. Det blir normalt flera gånger. Har druckit det några gånger och märker redan skillnad. Jag rekommenderar det till dig med magproblem.

  Eva Jeppson 2022-02-16

  Mår toppenbra efter en kur. Pigg och full med energi😊

  Mary 2022-07-12

  Fungerade tyvärr inte för mig. Blev väldigt körigt för magen.

  Din recension: